Veelgestelde vragen

Vraag 1: Hoe gaan jullie te tewerk?

Indien mensen ons contacteren, plannen we een eerste afspraak. Zo maken we kennis met jullie en met je voorkeuren of wensen.
Daarna maakt Hanne een moodboard op. Tijdens een tweede afspraak stelt ze dit met veel plezier aan je voor. 
Aan jullie de keuze om te bepalen wat je wel en/of niet wenst. Op basis daarvan maken we een offerte. Deze kan nog aangepast of aangevuld worden tot we een finale offerte bekomen. Dit materiaal reserveren we voor je trouwfeest. 

Vraag 2: Ik vind iets niet op jullie site?

Geef ons dan zeker een seintje! Wij breiden continu ons assortiment uit en wie weet, zijn we geïnteresseerd in jouw missing piece van je trouwfeest. 

Vraag 3: Kan ik zelf het materiaal ophalen?

Natuurlijk! Standaard voorzien wij transport heen & terug maar je kunt gerust de materialen zelf ophalen. Let wel op dat je dan zelf verantwoordelijk bent voor schade gedurende transport!

Vraag 4: Kan ik materiaal meerdere dagen huren?

De vermelde prijzen zijn steeds geldig voor een huurperiode van 4 dagen. Wil je materialen langer huren? Geef ons een seintje. Dan maken we een passend voorstel voor jullie. 

Stuff to love

Herdersstraat 47

8500 Kortrijk

BE0681.961.270

Tel: 0476/84.50.76

info@stufftolove.be

VIND JE IETS NIET?

Heb je een thema in gedachten waarvan we de passende items nog niet aanbieden? Zocht je een bepaald voorwerp maar heb je het niet gevonden? Stuur ons gerust jouw ideeën en wij gaan ermee aan de slag.

  • White Facebook Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon